vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Schade rijden gebeurt altijd onverwachts. Hierdoor heeft u meestal niet snel een alternatief vervoersmiddel ter beschikking. Hier hebben wij over nagedacht! Wij hebben een aantal auto’s ter vervangend vervoer voor u gereed staan. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunnen wij deze vervullen via Rida Verhuur, ook als het gaat om bedrijfsauto’s, verhuiswagens, personenbussen en aanhangwagens staan wij voor u klaar. Een overzicht van het verhuur assortiment vindt u op Rida Verhuur. Extra goed nieuws is dat u op iedere Rida vestiging uw huurauto/bus kunt komen ophalen en terugbrengen!

Daarnaast is het ons zeker niet vreemd dat een vervangend vervoer auto zo goed bevalt dat u interesse heeft gekregen in de auto. Ons team van Rida verkoop geeft u graag extra mogelijkheden op het gebied van advies en aankoop van deze auto.

Voor onderhoud, reparatie, apk, aankoop en alles wat met uw auto te maken kan hebben kunt u bij Vakgarage Rida terecht. Wij streven naar een langdurige relatie met u als klant; Wij geloven dat alleen een optimale dienstverlening goed genoeg is om u als klant te kunnen verleiden steeds weer naar ons bedrijf terug te komen. Uw tevredenheid motiveert ons iedere dag weer tot het leveren van vakwerk en het leveren van service met een glimlach.

Rida schadeherstel is een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de FOCWA voorwaarden garantie. Vakgarage Rida is een erkend APK keuringsbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de BOVAG gedragscode en BOVAG garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en de beste service.