Ruitschade

Autoruit reparatie

Autoruit Schade: een barst of sterretje in uw voorruit? Dan is het van belang dat dit zo snel mogelijk hersteld wordt. Door temperatuurverschillen en trillingen kan de autoruit schade snel groter worden. Dit is niet alleen een risico voor uw veiligheid, maar betekent dan ook vaak een duurdere autoruit reparatie of een complete vervanging van uw ruit.

De ruitspecialisten van Rida schadeherstel zullen altijd eerst proberen een sterretje of beschadiging in de voorruit te repareren, maar dit is jammergenoeg niet altijd mogelijk door de grootte van de schade of de plaats van de barst of sterretje op de voorruit.

Daarnaast kunnen we doormiddel van de nieuwste technieken ook het ADAS systeem kalibreren. Hierdoor kunnen wij in plaats van autoruit reparatie u volledig voorzien in het plaatsen van een nieuwe ruit.

Let op!

Bij een APK wordt de voorruit ook gecontroleerd op schade. Sterretjes of scheuren in het gezichtsveld kunnen ervoor zorgen dat uw auto wordt afgekeurd. Zorg daarom voor de opkomst van de APK-keuring, voor een autoruit reparatie 

Rida schadeherstel is een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de FOCWA-voorwaarden garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en de beste service.