ruitschade

Ruitschade

Heeft u ruitschade, zoals en barst of sterretje in uw voorruit? Dan is het van belang dat dit zo snel mogelijk hersteld wordt. Door temperatuurverschillen en trillingen kan de schade snel groter worden. Dit is niet alleen een risico voor uw veiligheid, maar betekent dan ook vaak een duurdere reparatie of complete vervanging van uw ruit.

De ruitspecialisten van Rida schadeherstel zullen altijd eerst proberen een sterretje of beschadiging in de voorruit te repareren, maar dit is helaas niet altijd mogelijk door de grootte van de schade of de plaats van de barst of sterretje op de voorruit.
In de meeste gevallen is dit gratis. 

Daarnaast kunnen we doormiddel van de nieuwste technieken ook het ADAS systeem kalibreren. Hierdoor kunnen wij u volledig voorzien in het plaatsen van een nieuwe ruit. Het vervangen van uw voorruit hangt van uw polis af of dit geheel vergoed wordt of dat uw een deel eigen risico moet betalen. In alle gevallen geldt: kom even langs, dan kijken wij samen even of u iets zelf moet betalen.

Let op! Bij een APK wordt de voorruit ook gecontroleerd op schade. Sterretjes of scheuren in het gezichtsveld kunnen ervoor zorgen dat uw auto wordt afgekeurd. Laat deze schade vroegtijdig voor uw APK repareren!

Rida schadeherstel is een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de FOCWA voorwaarden garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en de beste service.

Ook bij ruitschade kunt u dus naar uw vertrouwde adres: in Terneuzen, IJzendijke of in Oostburg!