kunststof reparatie

Kunststof reparatie

Schade aan kunststof onderdelen is een veelvoorkomend probleem bij voertuigen. Gelukkig bieden we gespecialiseerde kunststof reparatiediensten aan om uw voertuig weer in topconditie te brengen. Of het nu gaat om een deuk, scheur of krassen in kunststof, onze ervaren vakmensen staan klaar om het probleem aan te pakken.

Het repareren van kunststof is een vak apart, omdat het materiaal anders reageert dan bijvoorbeeld metaal. Bij Ridaschadeherstel maken we gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om kunststofschade effectief te herstellen. Onze vakmensen zijn getraind in het identificeren van de juiste benadering voor verschillende soorten kunststof, zodat ze de beste reparatiemethode kunnen kiezen.

Een van de meest gebruikte technieken voor kunststof reparatie is kunststoflassen. Met deze techniek kunnen scheuren en breuken in kunststofonderdelen worden hersteld door middel van het verhitten en samensmelten van het materiaal. Dit zorgt voor een sterke en duurzame reparatie die de oorspronkelijke sterkte van het onderdeel herstelt.

Neem direct contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken!

Rida schadeherstel is een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de FOCWA voorwaarden garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en de beste service.