spotrepair

Spotrepair

Dé oplossing tegen krasjes en/of lakschade!

We begrijpen dat kleine schade aan uw voertuig een grote ergernis kan zijn. Gelukkig bieden we een gespecialiseerde dienst aan die bekend staat als spotrepair, waarmee we kleine beschadigingen snel en efficiënt kunnen herstellen. Of het nu gaat om lichte krassen, deukjes of schaafplekken, onze ervaren vakmensen kunnen uw voertuig weer in showroomstaat brengen.

Spotrepair is een techniek die zich richt op het herstellen van lokale schadegebieden, in plaats van het volledige voertuig te behandelen. Dit betekent dat we ons kunnen concentreren op specifieke beschadigde plekken, waardoor we tijd en kosten kunnen besparen. Het is een ideale oplossing voor kleine schades die niet de hele auto beïnvloeden.

Een van de voordelen van spotrepair is dat het herstelproces veel sneller is dan traditionele methoden. Onze vakmensen gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om de beschadigde oppervlakken te herstellen. Dit kan het vullen van deukjes, het bijwerken van krassen of het opnieuw spuiten van kleine beschadigde gebieden omvatten.

Stel... u schampt een paaltje en uw bumper is beschadigd. Normaal moeten wij de bumper demonteren, repareren en vervolgens (als hij tenminste in de kleur van de auto gespoten is) een deel van een spatbord, wellicht motorkap of portier meespuiten om kleurverschil te voorkomen.
Bij spotrepair spuiten we alleen de bumper (of dat deel dat is beschadigd). Hierbij is licht kleurverschil mogelijk. Uiteraard is de keuze aan u: besparen of perfect herstel?

Wilt u weten of dit ook bij uw auto kan?