Plaatwerk auto

Plaatwerk Auto

Heeft u het plaatwerk van uw auto beschadigd? Als het beschadigde deel van de auto hersteld kan worden dan deuken we dit uit met de modernste apparatuur. Kleinere deuken in uw auto zonder lakbeschadiging kunnen vaak hersteld worden door middel van uitdeuken zonder spuiten. Door deze techniek wordt de deuk uit uw auto verwijderd zonder dat spuiten nog nodig is.

Als je auto schade heeft aan het plaatwerk, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten herstellen door een professionele reparateur zoals Ridaschadeherstel. Plaatwerkschade kan namelijk leiden tot zichtbare deuken, krassen, roest of scheuren. Naast het esthetische aspect kan het ook de veiligheid van de auto beïnvloeden, doordat het de structurele integriteit van de auto kan verzwakken. Het herstellen van plaatwerk vereist vaardigheid, precisie en gespecialiseerde apparatuur en gereedschap.

 

Plaatwerk Auto

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op of kom langs bij één van onze schadeherstel vestigingen.

Rida schadeherstel is een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de FOCWA voorwaarden garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en de beste service.