RIDA Terneuzen

Heeft u autoschade opgelopen in Terneuzen en bent u op zoek naar een autoschade hersteller? Rida Schadeherstel is al jaren hét autoschadeherstel bedrijf in Terneuzen.

RIDA Terneuzen Autoschade is tijdelijk gevestigd aan de Lange Reksestraat 13, Terneuzen in Zeeland. Hier staat een team van meer dan 20 medewerkers iedere dag klaar om er voor te zorgen dat u bij ons met een glimlach en een voldaan gevoel weer in uw auto stapt. Uw tevredenheid geeft ons werk kleur! 

Rida Terneuzen is het adres bij uitstek voor het vakkundig autoschadeherstel van A tot Z - variërend van richtwerk, uitdeuken, spuiten tot uitlijnen - aan personenauto’s en bestelwagens, tot ca 3500 kg. Dankzij ons geavanceerde materieel en een speciale spuit- en droogcabine die zijn opgesteld in een doorschuifsysteem, is er een capaciteit tot ongeveer 100 doorgangen per week mogelijk, afhankelijk van de grootte van de schades.

Last, but not least is op deze locatie de franchiseformule Glassdrive te vinden en kan hier dus ook glas-schadevervanging en herstel voor alle verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen plaatsvinden.

Wij hebben dus alles in huis om het herstel van uw auto zo spoedig en gemakkelijk mogelijk te kunnen laten verlopen.

Historie

Rida Terneuzen is gestart in 1969. Begon als afdeling in één vestiging samen met garage Rida. (nu bekend als Vakgarage Rida) en is in de loop van de tijd steeds gegroeid. Na de overname van Autoschade Selekta is in 2001 een nieuw pand betrokken op Handelspoort 7 in Terneuzen, Zeeland. Na de overname van Autoschade de Vin in 2007 werken we nu met meer dan 20 mensen aan vakkundig schadeherstel en spuitwerk van personenauto's tot bestelbussen. Verder komt hier het management van de Rida groep bijeen en wordt de administratie voor de Rida groep vanuit hier geleid.

Contactgegevens

Tijdelijk adres:
Lange Reksestraat 13 , 4538 AZ Terneuzen

Telefoon:
0115 - 615 165

Openingstijden:
zondag Gesloten
maandag 08:00–18:00
dinsdag 08:00–18:00
woensdag 08:00–18:00
donderdag 08:00–18:00
vrijdag 08:00–18:00
zaterdag 09:00–12:00

Onze autoschade service bestaat uit:

  • Demontage en montage
  • Plaatwerk
  • Spuiten
  • Koplamp herstel
  • Kunststof reparatie
  • Dashboard- / bekledingreparatie
  • Ruitreparaties
  • Ruitvervanging