Updates Brand + Fotoverslag

20-9-2022: U heeft de afgelopen maanden weinig van ons gehoord, maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt. Momenteel zijn we druk doende met de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij, in overleg met de gemeente en offertes aan het opvragen.

Ondanks dat ons pand verloren is gaan de zaken gewoon door.

18-6-2022: het zwartgeblakerde archief van nieuwe verpakkingen voorzien, en overgebracht naar een andere archiefruimte. Wonder boven wonder is dit hele pakket administratie bewaard gebleven en dankzij de inzet van eigen personeel en de jeugd weer een strak archief. Dank voor de inzet!

17-6-2022: bezoek van Burgemeester van Merrienboer en Dhr. De Groot bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Terneuzen. Verfrissend gesprek over de mogelijkheden voor de toekomst. Heren bedankt voor de betrokkenheid.

15-6-2022: Opstart werkzaamheden vestiging Terneuzen

Vandaag konden we bij buurman Hydroos in het tijdelijke kantoor 7 werkplekken in gebruik nemen welke gisteren in zeer korte tijd zijn gerealiseerd met inzet van onze eigen deskundigen en genoemde automatiseringspartner I-venture.

Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht voor een tijdelijke voorziening om de bedrijfsactiviteiten onder te brengen. Daar zitten nogal wat haken en ogen aan dus dat zal nog geruime tijd in beslag nemen. Maar zodra er stappen gemaakt kunnen worden komen we met nieuwe info.

13-6-2022: Mededeling brand

Zoals u wellicht vernomen heeft, heeft er vandaag rond 16:30u een grote brand gewoed bij Rida Schadeherstel Terneuzen op de Handelspoort in Terneuzen. Hierbij is het pand volledig verwoest. Onze buurman Hydroos stelde ons hun kantine en een ruime kantoorruimte ter beschikking om onze medewerkers op te vangen en een plek te creëren om werkzaamheden op te pakken. Buurman Sander Cappendijk van Mobiliteitshuis verraste ons allen met broodjes terwijl we ontredderd rondliepen tijdens en na de bluswerkzaamheden. Allemaal hartverwarmend, waarvoor onze grote dank. 

Ontstaan van de brand

De oorzaak van de brand is in onderzoek, zodra daar duidelijkheid over is komen we op deze pagina met meer info. Dat gaat enige tijd duren is ons verteld. 

Bedankt

Wij zijn dankbaar dat er geen gewonden of slachtoffers zijn gevallen. Daarnaast willen wij onze grote dank uitspreken aan onze buren, collega-bedrijven, de hulpdiensten en brandweer voor hun inzet en hulp en ook aan de vele bedrijven en mensen, relaties en klanten, familie en kennissen enz. Die ons via allerlei wegen een hart onder de riem staken, en nog steeds stromen dergelijke reacties binnen. Grote waardering ook voor het vakmanschap en directe actie van onze automatisering partner I-Venture uit Breskens, voor het terug in werking stellen van onze automatiseringssystemen.

Hieronder delen wij een kort fotoverslag: