ruitschade auto

Ruitschade auto

Ruitschade aan uw auto is vervelend, maar hoeft geen heel groot probleem te zijn. Voor een professioneel schadeherstelbedrijf is kleine ruitschade makkelijk te repareren zonder dat hier hoge kosten mee gemoeid zijn. Bij de Rida Schadeherstel in Zeeland hebben wij tientallen vakmensen in dienst en beschikken wij over de meest moderne technieken om schade in uw ruit snel en haast onzichtbaar te repareren. En mocht de schade toch te groot blijken dan kunnen wij de ruit voor u vervangen. Daarnaast kunnen we doormiddel van de nieuwste technieken ook het ADAS systeem kalibreren. Hierdoor kunnen wij in plaats van autoruit reparatie u volledig voorzien in het plaatsen van een nieuwe ruit.

Ruitschade aan uw auto kunt u beter snel laten herstellen

Bij de Rida Schadeherstel is er altijd een servicepunt in de buurt waar u terecht kunt voor het herstellen van ruitschade aan uw auto. Schade aan uw ruit kan makkelijk verholpen worden door het inspuiten van hars, waardoor de ruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terugkrijgt. Als u hier te lang mee wacht dan wordt de integriteit van de ruit alleen maar verder aangetast door het trillen van het voertuig en door weersinvloeden van buitenaf. De kans op een onherstelbare beschadiging neemt dan ook alleen maar verder toe. Heeft u ruitschade en bent u benieuwd of wij dit bij de Rida Schadeherstel voor u kunnen repareren? Maak dan nu een afspraak via de website doormiddel van de onderstaande knop.

Let op!

Bij een APK wordt de voorruit ook gecontroleerd op schade. Sterretjes of scheuren in het gezichtsveld kunnen ervoor zorgen dat uw auto wordt afgekeurd. Zorg daarom voor de opkomst van de APK-keuring, dat de schade aan uw autoruit hersteld is. 

Rida schadeherstel is een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de FOCWA-voorwaarden garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en de beste service.