Lekkage caravan repareren

Laat de lekkage in uw camper of caravan repareren door de specialisten van Rida Groep. Rida Groep is er voor het onderhoud, reparatie, herstel van auto’s, bestelwagens, caravans en campers. Tevens is Rida Groep actief in het leveren, verkopen en verhuren van auto’s, verhuiswagens en bestelwagens. Het is belangrijk dat uw caravan goed onderhouden is, zodat u er lang van kan genieten en profiteren. Rida Schadeherstel is dan ook gespecialiseerd in schadeherstel.

Lekkage in uw caravan laten repareren door Rida Schadeherstel

Wij hebben diverse vestigingen verspreid over Zeeuws-Vlaanderen; Rida Schadeherstel wordt namelijk gevormd door verschillende autobedrijven en autoherstelbedrijven waar zo’n 50 medewerkers zorgen voor het onderhoud of de reparatie van uw caravan, auto, camper of bedrijfswagen. Wij zijn daarnaast met Autohuis Terneuzen ook Kia dealer en hebben een ruim aanbod aan occasions. Onze specialisten staan voor u klaar om de lekkage in uw caravan te repareren.  Doordat wij verschillende vestigingen hebben is er altijd een servicepunt bij u in de buurt.

Maak direct een afspraak

Op onze website kunt u direct een afspraak maken voor het laten repareren van de lekkage. Vul uw gegevens in, de oorzaak van het probleem en het kenteken van uw voertuig. U kunt natuurlijk ook voor meer informatie of voor het maken van een afspraak telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 115 615165.

Caravan en Camper herstel: 

  • Aanrijdingsschade
  • Banden
  • Hagelschade
  • Vochtschade
  • wandschade