Caravanherstelbedrijf

Rida Schadeherstel is een samengesteld caravanherstelbedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Rida Schadeherstel bestaat namelijk uit verschillende autoschadeherstelbedrijven en autobedrijven in Zeeuws-Vlaanderen. Hier staan elke dag zo’n 50 medewerkers klaar om uw caravan, camper, auto of bedrijfswagen te voorzien van onderhoud of te repareren. Door onze verschillende vestigingen verspreid over Zeeuws-Vlaanderen is er altijd een betrouwbaar servicepunt bij u in de buurt. Zo helpen wij u graag snel weer op weg en kunt u weer zorgeloos genieten van uw vakantie.

Rida Schadeherstel: een gespecialiseerd caravanherstelbedrijf

Wij hebben verschillende medewerkers in dienst bij ons caravanherstelbedrijf, die gespecialiseerd zijn in het herstellen van caravans na schade. Wij beschikken namelijk over alle benodigde kennis en apparatuur om uw caravan of camper volledig herstel te kunnen bieden. Of het nu gaat om de reparatie van een klein krasje, of om het vervangen van een gehele zijwand; bij caravanherstelbedrijf Rida Schadeherstel wordt het voor u geregeld. Wij hebben niet alleen alle kennis en kunde in huis om uw caravan te repareren, onze medewerkers hebben ook allemaal oog voor detail en helpen u graag snel weer op weg!

Onderhoud van uw caravan

Het is ook belangrijk om uw camper of caravan goed te onderhouden; dan kan grote schade vaak voorkomen worden. Ook voor het onderhoud van uw caravan of camper kunt u bij ons caravanherstelbedrijf terecht. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op doormiddel van de onderstaande knopof kom langs in één van onze vestigingen.