Caravan vloer repareren Zeeland

Heeft uw caravan vloerschade? Laat uw caravan vloer repareren door ervaren medewerkers in Zeeland!
Er is namelijk specialistische kennis en kunde nodig om de vloer te repareren. Gelukkig beschikken meer dan 80 medewerkers bij ons over deze kennis, kunde én de juiste apparatuur. Rida Groep wordt namelijk gevormd door verschillende autobedrijven en autoschadeherstelbedrijven verspreid over geheel Zeeuws-Vlaanderen. Zo is er altijd een servicepunt bij u in de buurt!

Eenvoudig en snel uw caravan vloer laten repareren in Zeeland

Wij zijn een gespecialiseerd in schadeherstel van caravans en campers. Wij weten ook dat het repareren van een caravan vloer specialistische aandacht vereist, maar dat kunnen we in onze garages gewoon aanbieden. U bent bij ons daarnaast altijd verzekerd van een goede service en een betrouwbaar advies, doordat wij reparaties altijd uitvoeren onder de FOCWA voorwaarden en garantie. Dit houdt in dat we daarom ook een erkend PACK keuringsbedrijf zijn. U leest het al; het repareren van uw caravan vloer laat u over aan de specialisten van Rida Schadeherstel in Zeeland. Dan kunt u weer snel en veilig de weg op!

Benieuwd wat we voor uw caravan kunnen betekenen? Maak nu een afspraak en ervaar het zelf!

Wacht niet te lang met het maken van een afspraak om uw caravan vloer te laten repareren. Laat uw telefoonnummer achter op de website; wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor meer informatie of het maken van een afspraak naar ons te bellen. Dit is mogelijk via +31 (0) 115 622 600, of kom langs in een van onze vestigingen.

Caravan en Camper herstel: 

  • Aanrijdingsschade
  • Banden
  • Hagelschade
  • Vochtschade
  • wandschade