Autoschade Rida IJzendijke

Hagelschade

Hagelschade aan je caravan? Het zal je maar overkomen: een hagelbui tijdens een verder zonovergoten vakantie; luifel weg, caravan gehavend, ruiten stuk. Hagelstenen zo groot als eieren richten een ware ravage aan je geliefde auto, caravan of camper. Goed om te weten dat RIDA schadeherstel IJzendijke de vakmensen heeft die met vol motivatie uw dierbare bezit weer in goede staat terugbrengen. Zodat u weer netjes en veilig op weg kunt.

Dakschade

Wat als het dak van uw caravan hagelschade heeft. De dakplaat van een caravan kan bestaan uit een vast verlijmde dakplaat (sandwichconstructie) of een losliggende dakplaat welke alleen aan de randen en rond de dakluiken is vastgezet. Bij een vast verlijmde dakplaat wordt in de meeste gevallen de nieuwe dakplaat op de oude dakplaat vastgelijmd. Nadeel bij deze methode is dat door het gewicht van nieuwe dakplaat (al snel 50 kg) het laadvermogen van de caravan vermindert. Bij een losse dakplaat wordt de oude dakplaat eerst verwijderd.

Wandschade

Bij schade aan de wanden zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan in het geval van enkele kleine deukjes de wand zelf wordt gerepareerd via de Profile-Repair methode. Wanneer door de vele deukjes de voorgaande methode (economisch gezien) niet mogelijk is, wordt het betreffende deel van de zijwand (een zijwand bestaat altijd uit twee aluminium platen) vernieuwd. Er zijn hierbij weer twee mogelijkheden: de nieuwe plaat wordt over de oude plaat heen geplakt, of de oude plaat wordt eerst verwijderd. In het eerste geval wordt de caravan weer wat zwaarder met de consequentie van minder laadvermogen.

RIDA schadeherstel IJzendijke

Repareert iedere vorm van hagelschade of het nu een compleet dak betreft, de zijwanden, achterwand of voorwand, voor ons geen enkel probleem.
Uiteraard gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen en u kunt in overleg met ons de reparatie op een gewenst tijdstip uit laten voeren.
Op de door ons uitgevoerde reparative ontvangt u garantie volgens de FOCWA voorwaarden. Hierdoor bent u zeker van professioneel uitgevoerd werk.