Autoschade Rida IJzendijke

Aanrijdingsschade caravan en camper

Aanrijdingsschade aan caravan en camper. Schade aan de opbouw van een caravan of camper loopt al snel flink in de papieren. Door de afwijkende, geavanceerde bouwwijze met sandwichpanelen, aluminium en hoogwaardige kunststoffen laat een schadegeval zich niet vergelijken met een (plaat)schade aan een auto.

Het herstel van caravan en camper schade is dan ook werk voor specialisten. RIDA schadeherstel IJzendijke in Zeeland zijn de vakmensen bij uitstek.
RIDA schadeherstel is aangesloten bij de brancheorganisatie FOCWA. Een extra zekerheid voor vakwerk. Je wordt er persoonlijk en vakkundig geholpen en uw kampeermiddel wordt met alle nodige zorg omringd. RIDA schadeherstel is pas tevreden als u het ook bent. Samen gaan wij voor het beste resultaat!

Wees op tijd met het vermelden van uw schade

Bij het bestellen van nieuwe onderdelen krijgt het schadeherstelbedrijf te maken met (lange) levertijden. Zo komt het regelmatig voor dat onderdelen slecht leverbaar zijn, waardoor het weken en soms wel maanden kan duren voordat de onderdelen binnen zijn en de schade kan worden hersteld. Wij werken iedere dag om uw schade op een zo’n professioneel mogelijke manier te kunnen herstellen. Uw tevredenheid staat bovenaan!

Uw verzekering

RIDA schadeherstel Caravan en Camperherstel werk samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Door het leveren van perfect vakmanschap hebben wij vaak al een jarenlange goede relatie met de opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij u op de meest snelle en effectieve manier helpen.

Rida schadeherstel is een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de FOCWA voorwaarden garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en de beste service.