Camperdak repareren

Camperdak repareren

Is uw camperdak kapot, laat dit dan repareren door Rida schadeherstel IJzendijke. Wij hebben namelijk de specialisten in dienst die u graag van dienst zijn en er voor zorgen dat u weer onbezorgd op vakantie kunt met uw camper. Zeker als het dak van uw camper kapot is, is het belangrijk om dit snel maar ook goed te laten repareren. Onze specialistische medewerkers hebben naast de benodigde kennis en kunde ook oog voor detail, zodat uw caravan- of camperdak er na de reparatie weer als nieuw uitziet. 

Camperdak reparatie en onderhoud

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor periodiek onderhoud van uw caravan of camper. Wij kunnen deze dan bijvoorbeeld uitlijnen en keuren, maar ook vochtmetingen uitvoeren. We bieden daarnaast ook een remmenservice en monteren bijvoorbeeld ook movers, zonnepanelen, schotelantennes en fietsendragers. Als uw camper of caravan periodiek onderhouden wordt door Rida Schadeherstel, is de kans kleiner dat uw camper later een grote reparatie nodig heeft. Zo weet u ook zeker dat u veilig de weg op gaat. Is uw camperdak toch kapot, dan kunt u deze natuurlijk door onze specialisten laten repareren. Wij zijn u graag van dienst.

Is uw caravan- of camperdak kapot en wilt u deze graag laten repareren door onze specialisten? maak dan nu een afspraak doormiddel van de onderstaande knop of kom langs bij één van onze vestegingen.

Camperdak repareren