Caravan en Camper schadeherstel

Caravan en camper schadeherstel vraagt specialistische aandacht. De verschillende materialen die gebruikt worden in de campers en de caravan zijn voor ons allemaal te bewerken. Zo zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van houtwerk, aluminium plaatwerk, polyester en kunststof onderdelen.

RIDA schadeherstel IJzendijke heeft de juiste vakkennis en apparatuur om alle schades aan campers en caravans te herstellen. Dit gaat van een klein krasje, via reparatie aan interieur tot het vervangen van een hele zijwand, vloer of dak.

Voor het herstellen van campers en caravans gebruiken wij speciale reparatie technieken zoals Profile-repair en Re-part om zowel de geprofileerde wand of de vlakke wand van uw camper of caravan te herstellen. Door het gebruiken van deze technieken kan voorkomen worden dat bij een beschadiging aan de wand een hele wand vernieuwd moet worden.

Maar wanneer deze reparatietechnieken niet meer mogelijk zijn kunnen wij ook een nieuwe wand plaatsen in uw camper of caravan.

Staat u met uw caravan of camper bij ons in de buurt op een camping? Wij gaan in het vakantieseizoen langs de campings in de omgeving Zeeuws-Vlaanderen om reparaties op locatie uit te voeren. Een fijn gevoel!

Heeft u speciale wensen of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op of maak hier een afspraak!

Caravan en Camper herstel: