Caravan en camper onderhoud

Caravan en Camper herstel: 

  • Aanrijdingsschade
  • Banden
  • Hagelschade
  • Vochtschade
  • Interieur: Extra stopcontacten, vochtschade herstellen,

Caravan en camper onderhoud

In onze vestiging in IJzendijke voeren wij ook caravan en camper onderhoud uit. Wij adviseren om elke camper of caravan jaarlijks bij ons binnen te brengen voor onderhoud. Zo voorkomt u problemen tijdens uw vakantie.

PACK Keuring

Bij RIDA schadeherstel IJzendijke kunt u terecht voor de Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring, kortweg PACK.
De PACK is een grondige jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen: koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting, signalering, etc. Een APK, maar dan voor uw caravan. U ontvangt na het uitvoeren van de keuring een uitgebreid keuringsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Indien nodig ontvangt u van ons een onderhouds- of reparatie  advies op maat. Samen met u brengen en houden wij uw kampeermiddel in topvorm.

PACK-gevelschild

RIDA schadeherstel IJzendijke is een door FOCWA erkend keuringsstation. Wij zijn er trots op dat wij het Pack gevelschild mogen voeren. Het is voor u een duidelijk herkenningspunt voor kwaliteit. Daar staan wij voor.

caravan en camper schadeherstel

Accessoires

Naast het benodigd onderhoud kunnen wij ook diverse accessoires zoals een luifel, zonnepaneel, fietsdrager, trekhaak, mover of dakluik monteren.

Maak een afspraak bij onze vestiging in IJzendijke voor advies op maat!

RIDA schadeherstel IJzendijke is een erkend PACK keuringsbedrijf. Onderhoud en reparatie voert RIDA uit onder de FOCWA voorwaarden en garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en de beste service.