Doffe koplampen

Doffe Koplampen

Heeft u doffe koplampen? Na een aantal jaren kunnen de koplampen van uw auto dof worden en verweren. Dit zorgt voor minder lichtopbrengst. Onze vakmensen kunnen dit oplossen door het verwijderen van de oude verweerde laag en het spuiten van een nieuwe UV-werende laklaag Hiermee kunnen we ook diepe krassen in de koplampen van uw auto herstellen. Zo zien de koplampen van uw auto er weer uit als nieuw.

Doffe koplampen zijn gevaarlijk!

Naast het feit dat het niet mooi staat, zijn verkleurde en zeker doffe koplampen gevaarlijk. Het kan er zelfs voor zorgen dat je auto afgekeurd wordt voor de APK. De lichtbundels van de koplampen worden verstoord als het materiaal waarvan de koplamp gemaakt is niet volledig transparant is. Hierdoor werkt de verlichting minder goed en kun je in het donker minder zien. Dit kan zeker op slecht verlichte wegen erg gevaarlijk zijn. Daarnaast vormt het een gevaar voor je medeweggebruikers. Hierdoor wordt namelijk het licht van de koplampen verstrooid. Hoe doffer de koplamp, des te meer het licht verstrooid wordt. Resultaat is dat het licht van de koplampen alle kanten op gaat en daarmee tegenliggers verblindt.

Zijn uw koplampen dof of heeft uw auto koplamp schade? Rida schadeherstel staat voor u klaar!

Rida schadeherstel is een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de FOCWA voorwaarden garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en de beste service.